gallery/si gids en babygids

Wat doen we?

Werkman Media is uitgever en exploitant van diverse on- en offline media. Voorbeelden zijn Studenten.nl, Boefjes.nl, Stuvia.nl, Studenten Informatie gids, Boefjes Babygids, Kopen & Klussen en de Studenten Krijtposter. We bereiken per maand honderdduizenden studenten, jonge ouders en huizenkopers door middel van advertentiecampagnes, mailings, content marketing, social media en enquêtes. 

 

Studenten zijn een lastige groep om te bereiken, echter door onze 20 jaar aan ervaring weten wij de student zowel on- als offline en zowel landelijk als regionaal zeer goed te vinden. We kunnen daarbij ook nog targeten op studiestad, studierichting, studiejaar, leeftijd, geslacht, etc.

 

Ouders die een kindje verwachten bereiken wij via ruim 300 verloskundigenpraktijken met wie we samenwerken en via de website Boefjes.nl.

 

Ons nieuwe handboek Kopen & Klussen is in 2020 door vele makelaars in Nederland gegeven aan huizenkopers met verbouwplannen. De website Kopenenklussen.nl is inmiddels een veel bezochte website door klussers die zoeken naar tips.

 

Zoekt u een partner om deze doelgroepen optimaal te bereiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Neem gerust eens een kijkje op onze websites:
studenten.nl
sigids.nl
boefjes.nl 

kopenenklussen.nl
stuvia.nl

gallery/Kopen en Klussen advertentie voorbeelden